Word nu (gratis) lid van Aedificat!


Ervaar een warm welkom op al onze evenementen waar je toegang krijgt tot ons professionele netwerk. Om je kosteloos kennis te laten maken met Aedificat is het eerste jaar gratis, daarna slechts €15,00 per jaar (inclusief hapjes en drankjes). Updates over toekomstige evenementen ontvang je via de mail.

Tot bij ons volgende evenement! 

Totaal 

 

 

 

Aedificat is de alumnivereniging voor oud studenten van de opleiding Built Environment (voormalig HTS bouwkunde en civiele techniek) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Al enkele jaren werd er binnen de opleiding gezinspeeld op het oprichten van een vereniging die oud studenten blijvend verbind aan de opleiding. In 2016 is dit werkelijkheid geworden, mede door de inzet van enkele ambitieuze oud studenten.

Aedificat koppelt onderwijs en beroepspraktijk en biedt een laagdrempelig platform voor het onderhouden van contacten. Dat doet de vereniging door oud studenten te verbinden en te inspireren. Zo kunnen oud studenten en de opleiding elkaar de helpende hand aanbieden en de kwaliteit van het onderwijs verbeteren. En wordt er kritisch en open-minded naar het beroepsveld en vakgebied gekeken.