17 mei: nieuwe bijeenkomst alumnivereniging Aedificat!

Bijna dagelijks verschijnen er artikelen in de media over de energietransitie. En het lijkt erop dat het bedrijfsleven met innovaties en ideeën het voortouw gaat nemen! Maar, wat houdt die transitie nu eigenlijk in? Wat betekent dit voor jou en nog belangrijker, wat betekent dit voor de bouw en civiele techniek?

Tijdens de derde bijeenkomst van alumnivereniging Aedificat gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Kom langs, raak geïnspireerd en ga met elkaar in gesprek over hoe jij vanuit jouw job kan bijdragen aan de energietransitie.

Meld je aan en reserveer 17 mei in je agenda: www.aedificat.be

Tijd: Inloop 18.00 uur, start bijeenkomst 19.30 uur, start borrel 19.15 uur. Voor een hapje eten en een drankje is natuurlijk gezorgd.

Locatie: HAN Ruitenberglaan 26, 6826 CC Arnhem, Studielandschap Built Environment.